Campagnes
Digitale communicatie
Print communicatie
Evenementen
PR, persvoorlichting
Tekst- en bladproductie
Direct marketing
Interne communicatie
Huisstijlmanagement
Sponsoring
Strategie, onderzoek
Arbeidsmarktcampagnes FunktieMediair

HRM-dienstverlener Funktiemediair heeft onder andere als doel om haar klanten te voorzien van de beste kandidaten voor vaste functies.

De functies betreffen midden- en hoger kader functies in de zorg, overheid en het bedrijfsleven. In de zorgsector is FunktieMediair, met ruim 25 jaar ervaring, de Nederlandse marktleider. Toch is het in de huidige arbeidsmarkt nog steeds een uitdaging om de echt goede kandidaten te vinden, daarvoor is zelfs de ruime ervaring van het bureau niet genoeg. 

Er werden tientallen arbeidsmarktcampagnes georganiseerd, met name middels print-advertenties en online advertenties. Hierbij is veel aandacht besteed aan mediaplanning, een voorwaarde om de juiste kandidaat te bereiken. Daarnaast is er bij de online media specifiek gelet op de manier waarop de advertentie werd opgebouwd. Hiermee werden de advertenties goed gevonden via zoekmachines. Tot slot bood het huidige tijdperk veel ruimte om de media-inzet te onderhandelen, hiermee werden kostenbesparingen van ruim € 100.000,- gerealiseerd.

Tevens werd een algemene advertentiecampagne ontwikkeld om te zorgen voor voldoende aanwas van nieuwe opdrachtgevers. In het verlengde hiervan is een relatie-evenement georganiseerd voor zowel bestaande als nieuwe relaties. De doelstelling van 100 relaties werd gerealiseerd.
Buitenreclame gemeente Haarlemmermeer
Arbeidsmarktcampagnes FunktieMediair
Campagnes ATP, The Advanced Travel Partner
Campagnes Joop van den Ende Theaterproducties
Cross-sell campagnes UPC
Campagnes War Child
Campagnes Casema